Uitgaande deelnemer Camps en tours

Voor uit Nederland afkomstige (potentiële) deelnemers aan een camp of tour buiten Nederland.

• Informatie
    Lees de informatie op deze pagina voor je deelneemt aan dit programma.
  • Aanmelden voor de Landelijke Informatiedag
    Als je naar de landelijke informatiedag wilt, die wordt aangekondigd op de publieke site, kunnen jij en je ouders je hier aanmelden.
  • Zomerkampen
    Hier vind je de momenteel beschikbare zomerkampen in het buitenland en voorbeelden van zomerkampen die al eerder georganiseerd zijn.

Kandidaten zonder Rotary sponsorclub

Voor onderstaande links moet je eerst op deze site een account aanmaken en inloggen. Om een account aan te maken klik je rechtsboven op Mijn Account, Account aanmaken. Om in te loggen klik je rechtsboven op Mijn Account, Inloggen. Je vult de formulieren met jouw gegevens, als deelnemer, in en met je eigen e-mail adres

• Interesse opgeven
    Als je deel wilt nemen aan dit programma maar je hebt nog geen Rotary sponsorclub log dan in met je eigen e-mailadres en laat hier je gegevens achter.
  • Club zoeken
    Gebruik deze link om een Rotaryclub in de buurt te vinden die als sponsorclub wil optreden.

Kandidaten met een Rotary sponsorclub en deelnemers

• Registreren
    Vul hier je gegevens in om je te registeren voor het programma.
  • Rotary International Application Form
    Als je bevestiging van de coordinator hebt gekregen vul dan dit formulier in, teken het en laat het tekenen, maak een scan en voeg met Gegevens bijwerken de scan toe aan je registratie.
  • Gegevens bijwerken
    Als je gegevens veranderd zijn, bijvoorbeeld je mobiele telefoonnummer of je gastgezin, log dan in met je eigen e-mailadres en werkhier je informatie bij.
  • Evaluatie
    Nadat je terug bent gekomen van de uitwisseling log je in met je eigen e-mailadres en vul je het evaluatieformulier voor het sponsordistrict in.