Uitgaande deelnemer Jaaruitwisseling

Voor uit Nederland afkomstige (potentiële) deelnemers aan een Rotary jaaruitwisseling.

• Informatie
    Lees naast de informatie onder Algemeen de informatie op deze pagina voor je deelneemt aan dit programma.
  • Aanmelden voor de Landelijke Informatiedag
    Als je naar de landelijke informatiedag wilt die wordt aangekondigd op de publieke site, kunnen jij en je ouders je hier aanmelden.

Kandidaten zonder Rotary sponsorclub

Voor onderstaande link moet je eerst op deze site een account aanmaken en inloggen. Om een account aan te maken klik je rechtsboven op Mijn Account, Account aanmaken. Om in te loggen klik je rechtsboven op Mijn Account. Je vult de formulieren met jouw gegevens, als deelnemer, in en met je eigen e-mail adres

• Interesse opgeven
    Als je geinteresseerd bent om deel te nemen aan dit programma maar je hebt nog geen Rotary sponsorclub, log dan met je eigen e-mailadres in en laat hier je je gegevens achter.
  • Club zoeken
    Gebruik deze link om een Rotaryclub in de buurt te vinden die als sponsorclub wil optreden.

Kandidaten met een Rotary sponsorclub en deelnemers

Voor onderstaande links moet je eerst op deze site een account aanmaken en inloggen. Om een account aan te maken klik je rechtsboven op Mijn Account, Account aanmaken. Om in te loggen klik je rechtsboven op Mijn Account, Log in. Je vult de formulieren met jouw gegevens, als deelnemer, in en met je eigen e-mail adres

• Registreren
    Als je kandidaat bent voor jaaruitwisseling en een sponsorclub hebt en ingelogd bent met je eigen e-mailadres dan registreer je je hiermee, laat het tekenen en upload de scan, en bijwerken tot je aanmelding compleet is.
  • Rotary International Application Form
    Als je door de selectiedag bent gekomen vul je met de jeugdcommissaris van de Rotaryclub dit formulier in, laat het tekenen, scant het en uploadt het met de link Gegevens bijwerken.
  • Gegevens bijwerken
    Als je aanmelding compleet en geaccepteerd is maar je gegevens zijn veranderd, bijvoorbeeld je mobiele telefoonnummer of je gastgezin, werk dan hier je informatie bij.
  • Tweemaandelijkse rapportages
    Aan het eind van elke twee maanden, dus eind oktober, eind december, eind febuari, eind april en eind juni, vul je de tweemaandelijke rapportage voor het sponsordistrict in.
  • Evaluatie
    Nadat je terug bent gekomen van de uitwisseling vul je het evaluatieformulier in voor het sponsordistrict.